Een met jou – Sylvia Day

Sylvia Day - Een met jou kunstwerk

Een met jou
Sylvia Day

Genre: Fictie en literatuur

Prijs: € 9,99

Publicatiedatum: 03-05-2016

Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers

Verkoper: WPG Uitgevers BV

Gideon Cross. Van hem houden was het makkelijkste wat ik ooit heb gedaan. Ik was op slag verliefd. Volkomen. Verloren. Gideon heeft me alles gegeven. Nu moet ik bewijzen dat ik de rots kan zijn die hij ook voor mij is. Dat ik hem kan beschermen zoals hij mij beschermt. Samen kunnen we iedereen aan die tussen ons in probeert te komen. Maar onze grootste uitdaging ligt in de geloften die we hebben afgelegd. Ons overgeven aan de liefde was pas het begin. Ervoor vechten zal ons of bevrijden… of breken. ‘Day grijpt de romantiek bij de lurven en injecteert haar met een eersteklas drug, waardoor ze ronduit onweerstaanbaar wordt.’ – Irish Independent

Powered by WPeMatico