Knopen en Spijt – Penelope Sky

Penelope Sky - Knopen en Spijt kunstwerk

Knopen en Spijt

Penelope Sky

Genre: Hedendaags

Prijs: € 9,99

Publicatiedatum: 23-08-2018

Uitgever: Penelope Sky

Verkoper: Draft2Digital, LLC

Tristan is een van mijn grootste klanten. Hij betaalt zijn rekeningen op tijd en houdt zich altijd aan zijn woord.  Maar nu komt hij geld tekort.  Hij heeft zijn levering zo snel mogelijk nodig, dus biedt hij me een onderpand aan. Hij leent me zijn slaaf Adelina. Nu Pearl en ik zo hecht zijn, kan ik deze ruil niet accepteren. Het is fout.  Onmenselijk. Maar ze wil me. Ik zie het. En ik wil haar zonder twijfel. **Knopen en Spijt wordt verteld vanuit Cane’s perspectief, maar Crow en Pearl hebben hun eigen hoofdstukken voor de ontwikkeling van het verhaal.**

Powered by WPeMatico