Meneer de baas – Victoria Quinn

Victoria Quinn - Meneer de baas kunstwerk

Meneer de baas

Victoria Quinn

Genre: Hedendaags

Prijs: € 9,99

Publicatiedatum: 12-07-2018

Uitgever: Victoria Quinn

Verkoper: Draft2Digital, LLC

Ik had nog nooit eerder een compromis gesloten. Maar ik maakte een uitzondering voor Diesel Hunt. Omdat hij een echte man was. Omdat hij alles was wat ik nodig had. Omdat hij het de moeite waard voor me zou maken. Nu ben ik de baas. Ik ben degene die de controle in handen heeft. Het maakt niet uit hoe zeer ik hem pijnig, hij vraagt om meer. Het enige waar ik aan kan denken is wanneer het mijn beurt zal zijn. Als ik degene op mijn knieën ben, met vastgebonden polsen. Hulpeloos overgeleverd aan deze man. Diesel Hunt … de machtigste man van de wereld.

Powered by WPeMatico