Waar moet je op letten bij het kopen van een telefoonhoesje?

Het kopen van een telefoon hoesje is voor sommige niet bepaald simpel en dat is volkomen te begrijpen. Je hebt zoveel verschillende hoesje dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien. In deze blog wordt er beschreven waar je op moet letten bij het kopen van een telefoonhoesje.

Soorten materiaal

Kijk wanneer je opzoek bent naar een telefoonhoesje van welk materiaal het is gemaakt. Bij voorkeur wil je geen siliconen of plastic hoesje omdat deze vaak als glad worden ervaren. Een glad hoesje dat niet vast in je hand ligt betekend een verhoogd kans op valgevaar. Kijk voor een goeie grip naar een rubber telefoonhoesje. Hoesjes met rubberen elementen aan de zijkant zijn ook voldoende. Oordeel zelf of het hoesje wel of niet fijn in de hand ligt en kies functionaliteit boven looks.

Soorten telefoonhoesjes

Er zijn heel wat telefoonhoesje op de markt. Maar welk hoesje is perfect voor jouw telefoon? Je type telefoon streept al een groot aanbod af. Kies voor een telefoonhoesje speciaal gemaakt voor jouw type en model. Wanneer je niet het juiste hoesje voor je telefoon hebt, is de kans op valgevaar en schade gorter. De telefoon wordt niet op de juiste plekken beschermd of ondersteund. Verder zijn er speciale hoesje voor bepaalde telefoons zoals een Samsung Galaxy s10 hoesje. Een Samsung Galaxy s10 hoesje heeft namelijk een speciale ‘clear view cover’. Deze cover laat je de datum en tijd zien zonder dat je er het hoesje voor hoeft open te klappen. Bepaalde hoesjes ondersteunen unieke widget en functies van een telefoon.

Nu je een bepaalde set telefoonhoesjes heb geselecteerd op basis van je merk en type telefoon is het tijd om door te selecteren op het soort hoesje. Kies voor de optimale bescherming van het beeldscherm voor een hoesje met een flip cover. Een flip cover beschermt een telefoon beter wanneer hij met het scherm op de grond valt. Ben je zeker van je gripcapaciteiten en vind je het vervelend op steeds je telefoonhoesje open te vouwen als een boek? Kies dan voor een telefoonhoesje zonder flip cover. Deze regulieren en standaard telefoonhoesjes hebben het voordeel dat je in één oogopslag het homescherm kan zien. Heeft je telefoon een unieke blauwe of rode kleur? Dan is het misschien een idee om een transparant hoesje te kopen. Het zou zonde zijn om een telefoon in leuke kleur te kopen en hem vervolgens niet laten zien!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.