De hipste gadgets en giveaways van nu

Als je je bedrijf wilt promoten, moet je promotionele giveaways doen. Een giveaway is een effectief programma om potentiële klanten aan te trekken. Op deze manier leren ze je bedrijf kennen en zullen ze eerder naar je website of social media pagina gaan. Er zijn veel producten die je aan je klanten kunt geven. Sommige bedrijven geven de voorkeur aan betaalbare producten zoals mokken bedrukken. Anderen bedrijven kunnen de heetste gadgets cadeau doen. Giveaways zijn gunstig voor een bedrijf, omdat het de naamsbekendheid kan vergroten. Hierdoor zullen meer mensen je bedrijf onthouden. Ze zijn misschien ook geïnteresseerd in het kopen van je producten. Op deze manier kun je meer omzet genereren. Als je gedenkwaardige producten aan je klanten wilt geven, zijn hier enkele Apple gadgets waar je uit kunt kiezen.

Apple Airpods Pro

Wanneer je een product nodig hebt voor een giveaway programma, kunnen op maat gemaakte mokken van Promofit een perfecte keuze zijn. Maar bij bepaalde gelegenheden wil je misschien een speciaal geschenk geven aan je klanten. Apple Airpods Pro kan een perfect cadeau zijn. Airpods zijn een geweldige manier om onderweg naar muziek of podcasts te luisteren. Deze draadloze oordopjes hebben geen snoeren en zijn eenvoudig op te laden met hun eigen hoesje. Dit toestel is voorzien van ruisonderdrukking technologie en heeft een betere geluidskwaliteit dan zijn voorganger. Het wordt ook geleverd met een draadloze oplaad case, zodat je je oordopjes kunt opladen zonder dat je kabels hoeft te gebruiken. Je klanten zullen zeker blij zijn met dit geschenk.

Apple Airfly Pro

Een andere aanbevolen gadget voor de giveaway is Apple Airfly Pro. Airfly Pro is een draadloze adapter die werkt met elk Bluetooth apparaat zoals laptops, smartphones of tablets. Hiermee kunnen mensen hun apparaten aansluiten via een Wi-Fi-verbinding in plaats van kabels te gebruiken. Het voordeel van dit apparaat is dat je je vrij kunt bewegen, aangezien er geen draden aan je laptop of telefoon zijn bevestigd.

Magsafe oplader

De MagSafe oplader is een andere must-have gadget voor Apple gebruikers die vaak reizen voor werk of plezier. De Magsafe connector maakt het eenvoudig om je laptop op de meeste stroombronnen aan te sluiten zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je over kabels struikelt of ze per ongeluk uit hun stopcontacten trekt. Het kan tot 85 W stroom van zonnepanelen of USB-C-poorten bevatten. Ze zijn dus geweldig als je niet altijd toegang hebt tot een stopcontact wanneer je de laptop moet opladen. Deze oplader kan een weggevertje zijn voor je zakelijke promotieprogramma.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.