Nieuw telefoon abonnement nodig? Bekijk de prepaid mogelijkheden

Op het moment dat je telefoon abonnement afloopt, wil je waarschijnlijk zo snel mogelijk een nieuw toestel met een nieuw abonnement afsluiten. Dit is echter niet echt altijd even verstandig. Je zou bijvoorbeeld ook eens kunnen kijken naar de mogelijkheden van een prepaid simkaart. In dit artikel worden er een aantal mogelijkheden van prepaid abonnementen benoemd. Er valt op maandelijkse basis een hoop geld te besparen als je een prepaid abonnement afsluit. Hopelijk kun jij ook een hoop geld besparen door middel van je nieuwe abonnement.

Verdere uitleg over een telefoon abonnement en een prepaid abonnement

Bij een telefoon abonnement betaal je maandelijks voor zowel je toestel als voor je abonnement. Op het moment dat je telefoon abonnement afloopt heb je de telefoon geheel afbetaald en is het van jou. Het abonnement zal dan doorlopen totdat het contract verloopt. Op het moment dat je abonnementen beide zijn verlopen heb je dus enkel het toestel over. Als je hier nu een prepaid simkaart in plaatst, heb je weer beschikking over een abonnement, maar dit abonnement is in de meeste gevallen vrij goedkoop. Hier kun je op maandelijkse basis dus een hoop geld mee besparen. Als je op zoek bent naar een prepaid simkaart, kun je de beste herlaadkaart op prepaidsimkaarten.be kopen. Er zijn naast deze site nog een hoop andere prepaid simkaart aanbieders waar je mogelijk terecht kunt voor jouw simkaart.

Voordelen van een prepaid simkaart

Allereerst is een simkaart in de meeste gevallen een stuk voordeliger. Daarnaast is een prepaid simkaart erg makkelijk aan te vullen met het zogenoemde beltegoed. Hierdoor zul je nooit zonder tegoed komen te staan. Verder is een prepaid simkaart erg makkelijk voor nummer behoud. Op het moment dat je een nieuw toestel koopt, is het een kwestie van de simkaart in het nieuwe toestel stoppen, dan heb je automatisch hetzelfde abonnement en hetzelfde nummer. Verder is een telefoon los kopen vaak goedkoper dan een telefoon abonnement afsluiten. Dit komt omdat je over een lening altijd rente betaald. Tot slot loop je met een prepaid abonnement en een los toestel zonder abonnement geen risico op een negatieve bkr-registratie. Indien jij een toestel boven de 250 euro op afbetaling koopt, krijgt je een bkr-registratie. Als je ook maar een keer problemen ervaart rondom het betalen van je maandelijkse rekening, zul je een negatieve bkr-registratie krijgen. Dit komt veel voor bij studenten en dit kan zorgen later voor veel problemen zorgen bij bijvoorbeeld het vinden van een hypotheekaanbieder. Kortom, een prepaid abonnement brengt een hoop voordelen met zich mee en daarnaast is het ook nog eens goedkoper. Dit is dus de betere optie als je op zoek bent naar een nieuw abonnement.

Verschillende soorten prepaidkaarten

Er zijn drie verschillende soorten prepaidkaarten. Deze drie simkaarten verschillen enkel in formaat en zijn dankzij adapters makkelijk te vergroten en te verkleinen. De drie verschillende maten worden ook wel mini, micro en nano genoemd. Het kan per telefoon verschillen hoe groot de simkaart dient te zijn.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.