Wat is sim only onbeperkt internet?

Ben jij graag lekker bezig op je telefoon met muziek of video’s streamen? Of ben je regelmatig druk in de weer met het posten van foto’s op social media? Dan kan het weleens zijn dat je dataverbruik ineens heel erg snel omhoog kan schieten en kom je aan het einde van de maand data tekort. Het kan natuurlijk ook zijn dat je extra betaalt omdat je over je bundel bent gegaan. Met een sim only onbeperkt internet abonnement heb je nooit meer last en stress dat je teveel data hebt verbruikt. In dit artikel vertellen we je meer over wat sim only onbeperkt internet nou eigenlijk precies is.

Wat is een sim only onbeperkt internet abonnement?

Met onbeperkt data sim only kun je lekker door blijven internetten zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over eventuele kosten die buiten jouw bundel vallen. Je hebt keuze uit sim only abonnementen met contracten met verschillende contractduren. Zo kan je ervoor kiezen of je een contract wilt afsluiten voor 1 of 2 jaar. Ook kan je kiezen voor een sim only maandelijks opzegbaar abonnement met een onbeperkte databundel. 

Voordelen van een sim only onbeperkt data abonnement

Nergens aan vastzitten

Een voordeel van sim only abonnementen is dat je nergens aan vast zit. Je bent niet verbonden aan allerlei diensten en services die bij andere abonnementen wel in het pakket worden gestopt. Ook hoef je bij een sim only onbeperkt data abonnement niet meer verplicht een telefoon aan te schaffen en betaal je alleen voor het abonnement.

Overal internet

Met een onbeperkt data abonnement ben je nooit meer afhankelijk van wifi als je gebruik wilt maken van het internet op je mobiel. Je kunt gemakkelijk overal social media bekijken, Youtube Filmpjes kijken en foto’s doorsturen op de hoogste en beste kwaliteit. Als je altijd online wilt kunnen zijn is een onbeperkt data abonnement de beste keuze voor jou.

Nooit meer zorgen over je datagebruik 

Met een onbeperkt data abonnement hoef je nooit meer te kijken naar je datagebruik. Je kan hierdoor zoveel streamen, internetten en uploaden als je onderweg bent. Wel is er bij providers vaak een data grens bij elk onbeperkt data abonnement om misbruik te voorkomen. Maar toch krijg je bij dit soort abonnementen zoveel data dat je nooit over de datagrens zult gaan. Je kunt dus zonder zorgen naar muziek luisteren via Spotify en Netflix streamen met een onbeperkt data abonnement. 

Makkelijk te combineren met onbeperkt bellen en sms’en

Abonnementen met onbeperkt data geven je vaak ook de mogelijkheid voor onbeperkt bellen en sms’en. Voorbeelden van providers die dit doen zijn: KPN, Tele2, T-Mobile en Budget Mobiel. Bij sommige providers zit je wel vast met een onbeperkte data abonnement voor 2 jaar, maar providers zoals een Budget Mobiel geven je wel de optie om het maandelijks opzegbaar te maken.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.