Wat kan ik met een Google Nest Mini

De nieuwe Google Nest Mini kan veel meer dan de eerste versie. Het is een ware verrijking in je woning. Er zijn namelijk zoveel opdrachten die de slimme speaker voor je kan uitvoeren. Het is een slimme speaker welke taken kan uitvoeren en ook vragen kan beantwoorden. Hierdoor is het zoveel meer dan slechts een speaker. Het is nu mogelijk bij de Google Nest Mini om meerdere opdrachtgevers in te voeren. Er kunnen tot zes personen gebruik van het apparaat maken. Het is ideaal. Het is ook zo, dat de Google Nest Mini de routines van iedere persoon kent. Wanneer de vader de Google Nest Mini bijvoorbeeld activeert dan gaat hij automatisch klassieke muziek spelen. Bij de moeder worden direct de filemeldingen afgespeeld om zo de snelste route naar het werk te vinden. Bij de kinderen komt er totaal andere muziek uit de speaker. Het is toch heerlijk als de Google Nest Mini direct weet met wie hij te doen heeft? In een gezin wordt het een onmisbare stukje techniek. Het lijkt wel of hij een persoonlijke butler van je is. 

Een intercom in huis? 

De Google Nest Mini is ook te gebruiken als intercom. Wanneer iemand boven is en het ontbijt staat al op tafel dan is dit heel gemakkelijk te melden. Ook wanneer iemand even beneden dient te komen om te helpen. Het scheelt heel wat schreeuwen uit de keuke naar boven. Wel zo makkelijk. Ook is het mogelijk om met de Google Nest Mini te bellen. Je hebt dan wel een Duo account nodig en een Google Device. Daarnaast kun je dus ook muziek luisteren. Het geluid bij de nieuwe Google Nest Mini is vele malen beter geworden. Ook de baas is een stuk sterker. Daarnaast zit er nu in de Google Nest Mini ook nog een dedicated machine learning chip. Een hele mond vol. Het  helpt om de Google Nest Mini assistent zelflerend te maken en meer snelheid te krijgen. 

Waarvoor kun je de  Google Nest Mini gebruiken? 

Eigenlijk is de Google Nest Mini voor veel verschillende zaken te gebruiken. Graag maken we een korte opsomming om je een beeld te geven. Het gaat onder andere om:

  • Slimme verlichting aan en uit doen of dimmen en van kleur laten veranderen
  • De slimme stofzuiger bedienen
  • De televisie bedienen. Lekker zappen met je stem! 
  • De sproei installatie aan doen 
  • De zonwering bedienen
  • Het rolluik omhoog of omlaag laten gaan 
  • Het koffiezetapparaat aanzetten
  • Een tijdschema maken voor de verlichting in huis
  • De broodrooster aanzetten 
  • De koelkast een graadje hoger of lager zetten
  • Het nieuws luisteren
  • Muziek luisteren
  • Google een vraag stellen en antwoord ontvangen 
  • Zoveel meer

Het is al een lange lijst en er zijn nog veel meer mogelijkheden. Het is goed om jezelf goed bekend te maken met de Google Nest Mini. Je kunt dan zelf ontdekken wat er allemaal mogelijk is in jouw huis. Je zult niet meer zonder de Google Nest Mini kunnen. Voor de prijs van slechts zestig euro hoef je het niet te laten. Overigens is het bij Smartbright.nl mogelijk om deze Google Mini Speaker nóg goedkoper aan te schaffen!

Ilonka

"Internet, een medium om de hele wereld te bereiken." Ilonka is eigenaar van IFmedia.nl. Een mediabedrijf met meerdere shopping websites.

Meer van de auteur

Autodeelplatform WeGo klaar voor Apple Car Keys

coderen

Dit heb je nodig voor een eigen website

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bedrijfsgegevens

IFmedia
Rotterdam

KvK nr. 24419671

Welkom op Apple-plaza.nl

Wil je je stem laten horen? Op onze website kun je bloggen over alles wat je interesseert. Van Apple artikelen tot ander leuk wereldnieuws, alles is mogelijk. Of misschien wil je jouw website promoten? Schrijf een gastblog en bereik nieuwe bezoekers. Bekijk onze richtlijnen voor meer informatie en registreer je vandaag nog!