Zo kun je het beste jouw iPhone X verkopen

Korte tijd na de iPhone 8 werd de iPhone X op de markt gebracht. De X in deze merknaam staat voor het Romeinse cijfer 10, omdat het werd uitgebracht toen het tienjarig jubileum van de iPhone werd gevierd. Ook de uitgifte van dit toestel werd aangekondigd in 2017 en het is inmiddels breed beschikbaar op de markt in Nederland. Toch is het inmiddels niet meer het nieuwste toestel op de markt en kun je ervoor kiezen om jouw iPhone X nu te verkopen. Wij vertellen hier welke kanalen je kunt gebruiken voor verkoop maar gaan eerst kort in op een aantal voordelen van de iPhone X ten opzichte van haar voorgangers.

Wat biedt de iPhone X bovenop haar voorgangers?

De iPhone X beschikt over een 5,8 inch scherm. Een belangrijke innovatie is dat het apparaat niet over een Homeknop beschikt. In plaats daarvan bedien je de nieuwe smartphone met veegbewegingen. Prettig is ook dat de iPhone X is uitgevoerd met Face ID-gezichtsherkenning. Tenslotte heb je de mogelijkheid om de iPhone draadloos op te laden middels de bijgeleverde lader. Dit product is nog redelijk aan de prijs maar dan is dan ook een echte upgrade van de oudere Iphones en toont de echte kwaliteit van Apple.

Zijn er speciale kanalen om een iPhone X te verkopen?

Er zijn winkels die zich uitsluitend hebben gespecialiseerd in iPhones. Dit hoeft niet uitsluitend te gaan om Apple stores, want er zijn in Nederland ook andere gelicentieerde kopers. Let hierbij op de deskundigheid van de medewerkers en de mogelijkheid tot het ontvangen van een uitgebreide offerte. Vaak kun je aan hun jouw iPhone X verkopen voor een degelijke prijs of deze inruilen voor een ander model. Neem van tevoren altijd telefonisch contact op voor de mogelijkheden!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.