Muziek door deze draadloze koptelefoon met de beste geluidskwaliteit 

Tegenwoordig is hij bijna niet meer weg te denken: de draadloze koptelefoon. Er zijn ontzettend veel draadloze varianten te vinden, maar wat is nu een goede hoofdtelefoon? Met zoveel aanbieders op de markt zie je door de bomen het bos niet meer. Je wilt natuurlijk goede geluidskwaliteit, comfort en een lange accuduur. Daarnaast zijn de kosten ook niet geheel onbelangrijk. Een bedrijf van Nederlandse bodem die oordopjes en koptelefoons verkoopt is Rolfstone. Met de missie om betaalbare en kwalitatieve geluidsproducten te verkopen zijn zij gestart. Lees hier meer over de Rolfstone Focus koptelefoon.

Draadloze koptelefoon en andere producten 

Naast een draadloze koptelefoon verkoopt Rolfstone ook verschillende soorten draadloze oordopjes. De draadloze koptelefoon is echter wel een pronkstuk van het bedrijf. Nog niet zo lang geleden hebben ze deze uitgebracht onder de naam Rolfstone Focus. Op dit product zitten ontzettend veel handige functionaliteiten. 

Functionaliteiten die je niet mag missen

De Rolfstone focus heeft verschillende functionaliteiten die ervoor zorgen dat jouw geluidservaring nog beter wordt. Zo kun je met de touchpad heel makkelijk van nummer wisselen, het volume regelen en een beller opnemen of annuleren. Hierdoor hoef jij nooit meer je telefoon te ontgrendelen als je bijvoorbeeld bezig bent, en regel je alles met een paar klikken. Daarnaast hoef je je niet meer druk te maken over een lege accu met dit product. Deze draadloze koptelefoon kan namelijk tot wel 100 uur mee. Ook kun je gemakkelijk van gekoppeld apparaat wisselen. Wil je even wat luisteren op je laptop en ben je gekoppeld aan je telefoon? Dit kun je makkelijk doen door de functieknop twee seconden in te drukken. 

Omgevingsgeluiden storen je niet meer

Een andere mooie functionaliteit van deze draadloze koptelefoon is de mogelijkheid om omgevingsgeluiden te dempen. Dit wordt ook wel Active Noise Cancelling genoemd (ANC). Ben jij bijvoorbeeld druk aan het studeren of aan het werk en wil je niet gehinderd worden door geluiden om je heen? Zet dan deze functie aan en je hoort dit allemaal niet meer. Met Active Noise Cancelling worden geluiden tot 25 decibel gedempt. Er is een speciale knop om deze functie uit en aan te zetten. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om omgevingsgeluiden juist wel te horen. Dit is de ambient mode van dit apparaat. Bijvoorbeeld handig als je in het verkeer bent en ongelukken wil voorkomen. 

Goede gereguleerde bass 

Wanneer je deze draadloze koptelefoon draagt zul je niet een te harde bass ervaren. Rolfstone heeft dit goed gereguleerd door de 40 NdFeb (Neodymium magnet) drivers. Hierdoor is dit niet te overweldigend en kun je muziek met perfecte geluidskwaliteit ervaren. Ook kun je met de functieknop makkelijk verbinden met de voice assistant van je smartphone. Niet op zoek naar een koptelefoon maar heb je liever draadloze oortjes? Ook daarvoor ben je bij Rolfstone aan het juiste adres!

Waar vind ik dit product?

Omdat Rolfstone de verkoop via tussenhandelaren wil voorkomen bieden ze de draadloze koptelefoon via twee platformen aan. Je kunt naar Bol.com gaan en hier de Rolfstone focus bekijken en kopen. Maar je kunt dit product ook gewoon op de website van Rolfstone zelf kopen. Hier vind je tevens veel foto’s en informatie over het product.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.