Top 3: apps voor de iPhone


Iedere Nederlander beschikt tegenwoordig wel over een smartphone. De mobiele telefoon speelt een belangrijke rol in ons leven en is essentieel geworden. Je kan met een iPhone ook een stuk meer dan alleen maar bellen en sms’en. Het is ook mogelijk om allerlei handige applicaties te downloaden in de App Store. Je moet denken aan spelletjes, internet bankieren, mail en ga zo nog maar even door. Het is moeilijk kiezen, daarom hebben wij de drie beste apps van dit moment voor jullie op een rijtje gezet:


1. Whatsapp


Sms’en is verleden tijd en kost alleen maar geld. Je kan veel beter de gratis Whatsapp applicatie downloaden. Je kan dan chatgesprekken voeren met vrienden, familie en collega’s. Het is gemakkelijk, snel en handig. Het is ook mogelijk om groepsgesprekken aan te maken en video’s en foto’s te versturen. Je kan tegenwoordig zelfs bellen en videobellen via Whatsapp, wat wil je nu nog meer?


2. Spotity


Vroeger moesten wij muziek nog aanschaffen op de CD of via een MP3-bestand downloaden. Dat is tegenwoordig niet meer nodig, want de meeste muziekliefhebbers beschikken over een account bij een muziekstreamingsdienst. De bekendste dienst is toch wel ‘Spotity’. Je kan de streamingsdienst gratis gebruiken, maar dan krijg je wel reclames tussen de nummers door. Een abonnement is niet zo duur en biedt veel meer mogelijkheden. Je kan vrijwel alle muziek ter wereld terugvinden in de Spotity applicatie. Maak een eigen afspeellijst of luister naar afspeellijsten van andere gebruikers. Je kan ook nieuwe muziek en artiesten ontdekken.3. Zynga PokerEen leuk spelletje mag ook niet ontbreken op jouw smartphone. De liefhebbers van poker kunnen de gratis Zynga Poker app downloaden. Je kan kosteloos met nepgeld gaan spelen tegen honderdduizenden andere pokerliefhebbers. Doe mee aan toernooien of neem plaats aan een Sit & Go speeltafel. Als je liever met echt geld poker wilt spelen, dan kan je wellicht de BetCity app downloaden. Bij BetCity kan je legaal echte casinospelletjes spelen. De Zynga Poker app is ideaal om voor spelers die nog even willen oefenen of de pokerwereld willen leren kennen.  

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.