Tips voor het kopen van Apple iPad hoesjes

Apple iPads zijn hartstikke handig om mee te nemen, want je kunt er films op kijken, maar ook e-books op lezen, internetten of zelfs erop werken. Helaas zijn iPads wel kwetsbaar, want zonder hoesje zal ‘ie waarschijnlijk snel beschadigen als je hem bijvoorbeeld per ongeluk laat vallen. Daarom doe je er goed aan om er altijd een bijpassende hoes bij te kopen als je een iPad aanschaft. In dit artikel geven we je een aantal tips!

Leuke hoesjes in allerlei stijlen

Een iPad hoes is eigenlijk net als een handtas: je moet er vooral een kiezen die bij jouw persoonlijke stijl past. Tegenwoordig kun je daarom ook allerlei leuke iPad hoesjes kopen in verschillende kleuren, stijlen en designs. Zo kun je bijvoorbeeld een hoesje van kunststof kopen in jouw lievelingskleur, maar voor degenen die van luxe houden, zijn er ook leren Apple iPad hoesjes te koop. Een zwarte of donkerbruine leren hoes is bijvoorbeeld erg geschikt voor als je je iPad voor zakelijke doeleinden gebruikt! En verder zijn er ook iPad hoesjes te koop die speciaal voor kinderen zijn bedoeld, met bijvoorbeeld tekenfilmfiguren erop.

Multifunctionele hoesjes

Gebruik je je iPad vaak voor je werk en ben je dus vaak bezig met mails typen en teksten verwerken? Dan kan het handig zijn om een iPad hoesje te kopen met een ingebouwde toetsenbord. Een extern toetsenbordje werkt net even wat fijner dan een touchscreen als je veel moet typen, maar als je geen zin hebt om altijd apart een extra toetsenbord mee te nemen, komt een hoesje met ingebouwde toetsenbord natuurlijk wel van pas. Maar een schrijfmap met een speciaal vakje voor je iPad behoort ook tot de mogelijkheden, als je liever je notities met pen en papier noteert. Verder bestaan er ook hoesjes die je op een bepaalde manier kunt vouwen en een standaard voor je iPad kunnen vormen. Dit is bijvoorbeeld handig als je film wilt kijken en de iPad op een vlakke ondergrond wilt neerzetten.

Uiteraard kun je ook een goede laptophoes gebruiken als hoes voor je iPad, zo is deze pas echt multifunctioneel en neem je ook je MacBook makkelijk mee.
Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.