Oude computer inleveren


Je oude computer zet je, als je verstandig bent tenminste, niet zomaar even aan de straat bij het grof vuil. Hoe goed je namelijk ook je best doet om de computer leeg te maken – als je daar al aan denkt- er blijft altijd belangrijke informatie en data op de computer achter, informatie die beslist niet voor derden bestemd is. En computers willen nog weleens door mensen meegenomen worden. En dus ga je naar Huiskes, het adres voor je oude computer inleveren. Dan weet je namelijk zeker dat niemand nog bij de data kan en alles op vertrouwde wijze vernietigd wordt.

Je computer op vertrouwde wijze vernietigenHuiskes is het adres als je je oude computer inleveren (terecht) hoog op je prioriteitenlijstje hebt staan. Vaak koop je een nieuwe computer en wordt er niet meer naar de oude omgekeken of soms juist wel en hebben derden ineens toegang tot belangrijke informatie. Je zult niet de eerste zijn die dit overkomt. In dat geval zorgt Huiskes ervoor dat de oude computer op vertrouwde wijze vernietigd wordt, je mag als je dat wilt zelf bij de vernietiging aanwezig zijn. Je krijgt desgewenst een vernietigingsverklaring mee, net als een Co2 reductie rapport.

Bevolking groeit en de consumptie stijgt


Behalve de oude computer inleveren ben je bij Huiskes ook aan het juiste adres voor het inleveren van onder meer huishoudelijke apparatuur, IT-apparatuur, kantoorapparatuur, speelgoed, kabels en auto-onderdelen. Huiskes heeft recycling een nieuwe dimensie gegeven en onderkent het belang van recycling vanwege het schaarser worden van grondstoffen, een bevolking die groeit en de consumptie die stijgt. Niet voor niets ondersteunt Huiskes als industrieel dienstverlener overheden en organisaties om middels recycling waarde aan afvalstromen toe te voegen.

Streven naar de hoogst mogelijke recycling graad


De oude computer inleveren? Dat doe je bij Huiskes, dat uiteraard over alle mogelijke certificaten beschikt en bekend staat om de professionele manier van werken. Er wordt gewerkt volgens de strengste Europese normen en Huiskes kiest in alle gevallen voor de meest milieuvriendelijke oplossing. Huiskes is in staat om door gebruik te maken van de schoonste technologieën grondstoffen op uitstekende wijze te scheiden en om zo de hoogst mogelijke recycling graad te halen. Je kunt er ook terecht als je af wilt van overtollige voorraden en garantiegoederen.

Demontage- en sorteerlijn


Huiskes
beschikt over een internetportaal waardoor op efficiënte wijze een digitale afhandeling mogelijk is. Om op de best denkbare wijze te recyclen beschikt de professional en dé plek voor je oude computer inleveren over onder meer een kabelshredder lijn, een persmachine, een demontage lijn en een sorteerlijn. Huiskes verwerkt op buitengewoon professionele wijze alle mogelijke soorten elektronica en dat levert zowel jou als het milieu behoorlijke winst op. 

Demonteren van diefstalgevoelige apparatuur


 En Huiskes is ook goed bekend met reverse logistics en de meerwaarde van retourgoederen. De specialist in recycling en het inleveradres voor je oude computer heeft de oplossing voor reverse logistics, denk daarbij maar eens aan garantiegoederenof overtollige voorraden. Huiskes heeft een speciale afdeling waar deze vaak diefstalgevoelige en hoogwaardige apparatuur professioneel gedemonteerd worden.
Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.