Apple watch 3 is nu te koop

De echte fans hebben er weer 12 maanden naar uitgekeken en nu is het dan zover Apple heeft de Apple watch 3 officieel aangekondigd. De echte die hard fans kopen hebben uiteraard ongezien maar voor alle andere mensen is het verstandig om eerst te lezen of zo’n smartwatch nu echt wat toevoegt en of hij ook een verbetering is op de eerste 2 modellen van de apple watch.

De apple watch series 3 is op 12 september gereleased.

In Amerika is de iwatch uitgebreid met een belfunctie, je kunt dus gebeld worden zonder dat je een iPhone bij je hebt, helaas is deze nieuwe optie nog niet beschikbaar in Nederland, maar dat zal er hopelijk snel wel komen.

Het ultieme sporthorloge

De iWatch 3 is het ultieme sporthorloge, dat is het sterkste punt van deze smartwatch, het kan net een beetje meer dan alle andere sporthorloges. Hij kan zowel hoogte als diepte meten is geschikt voor zowel zout als zoetwater en kan moeiteloos switchen van de ene naar de andere sportactiviteit zonder instellingen te hoeven veranderen.
Bovendien is de series 3 in staat om te koppelen met de meeste fitnessapparatuur en ook met het meten van de activiteit van rolstoel sporters.

Voordelen van een iWatch 3

Een Apple watch series 3 is natuurlijk niet zomaar een horloge, maar wel een echte Apple, hieronder lees je de pluspunten die door de gebruikers het meest genoemd worden:

  • Meet je hartslag nauwkeurig met de ingebouwde hartslagsensor.
  • Volledig waterdicht, je kunt ermee zwemmen.
  • Bellen dankzij de ingebouwde luidspreker en microfoon.
  • GPS-sensor toont locaties en routes.
  • Toon binnenkomende telefoontjes, berichten en notificaties.
  • Muziekbediening.
  • Meet je slaapritme, verbrande calorieën, stappen en afstand.

Lees hier de uitgebreide review van de Apple watch series 3…

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.