Goedkope Macbook kopen

Dus je bent op zoek naar een goedkope MacBook!? Natuurlijk wil je een MacBook, de laatste generaties zijn supersnel, met prachtige beeldkwaliteit en het is een product van Apple. Dat alleen is voor sommigen al reden genoeg!

De MacBook is de laptop die sinds 2006 door Apple wordt geproduceerd. Inmiddels zijn er 3 verschillende modellen van de MacBook, namelijk naast de standaard MacBook, de MacBook Pro in het hogere segment en de dunnere en lichtere MacBook Air. Op de site van Goedkope Macbook kopen wordt je continu geïnformeerd over de verschillende versies van de MacBook en met name natuurlijk waar je een goedkope MacBook kunt kopen.

MacBook

De originele MacBook kwam in 2006 op de markt en is met jaarlijkse updates tot 2012 uitgebracht. In 2015 werd deze MacBook opnieuw “geïntroduceerd” met een nieuw Retina-display. Deze laatste MacBook is verkrijgbaar in 4 trendy kleuren, zilver, grijs, goud en roségoud, en heeft dus een prachtig 12-inch Retina-display.
Hij is verkrijgbaar met een 1,2 GHz Core M of een 1,3 GHz Core i5 processor van Intel en zijn standaard voorzien van een 8GB werkgeheugen (dat scheelt dus een keuze). Wel kun je nog kiezen tussen een SSD opslagcapaciteit van 256 GB of 512 GB.
Wil je een goedkope MacBook kopen dan kun je een MacBook kiezen met de 1,2 GHz processor en 256 GB opslag vanaf € 1441,- . Bijvoorbeeld zo’n mooie in Rosegoud.

MacBook Pro

In Oktober 2016 is de laatste versie van de MacBook Pro uitgebracht. Het is daarmee de laatste en nieuwste MacBook die door Apple is uitgebracht. De MacBook Pro is een ijzersterke laptop waar je veel van mag verwachten. Of het nu gaat om tekstverwerken, om het verwerken van beeldmateriaal of om het spelen van games; de MacBook Pro kan het aan. Het grootste voordeel van de MacBook Pro is dan ook de kracht die er in de laptop te vinden is. Dit brengt natuurlijk wel mee dat deze MacBook wat zwaarder is dan bijvoorbeeld de MacBook Air. De MacBook Pro is in verschillende types verkrijgbaar en goed uit te breiden wanneer je dit wilt.

 

MacBook Air

De MacBook Air is zeer geliefd omdat hij makkelijk mee te nemen is en toch stevig en snel. Hij heeft bijna ieder jaar wel een update of nieuwe versie gehad. Met MacBook Air kun je volgens Apple tot 12 uur doorwerken. Dus je kunt de hele dag op pad zonder tussentijds opladen. En is het tijd voor ontspanning, dan kun je tot 12 uur films kijken. Als je MacBook Air in de stand by¬modus gaat, kun je gewoon verdergaan waar je was gebleven. Zelfs na 30 dagen.
Als je voornemens bent een goedkope MacBook te kopen dan kom je snel bij de MacBook Air uit. Meer informatie over de MacBook Air vindt je op de site van Goedkope Macbook kopen


Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.